no to pierdilimy dalej. jako ze nikt chyba oprucz mnie tu nie zaglada to napisze pare gupot. bedzie przynajmiej jeden post wakacyjna pora
dobra juz sie napierdolilismy, wiecej raczej odradzam bo jak bedziemy tyle pierdolic to dzieci narobim.
koniec wpisu pierwszego i napewno nie ostatniego :p
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana".
ale kto ci kaze prowadzic monolog. widzisz, ja cos napisałem głupiego ty odpisałaś, ty cos napiszesz głupiego ja opdpisze i juz nie bedzie zadnego monologu tylko dialog
kurde fajny ten gibon. sie tak smiesznie giba. fffśśśłłłłłłuuuuuuu fffśśśłłłłłłuuuuuuu
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana".
eeeeeee dzisiaj lipa :/ . cały dzien pada i jest strasznie gorąco ale nie narzekam . ogólnie po staremu.
A co tam u was nowego się dzieje w wielkim mieście? Jak tam sie wypad na mikołajki udał? jakies sensacje z życia Magdy J?
chyba wszedzie jest pogoda do bani.. a u nas w miescie po staremu.. jarmark sie niedługo zaczyna z tego co wiem poza tym, to nie za bardzo ogarniam czy sa jakies wieksze imprezy czy nie wypad sie udał, było mega mega fajnie a sensacji z zycia raczej nie bedzie a przynajmniej nie z mojego.. może ktoś inny ma cos ciekawego do powiedzenia ? (podejrzewam, ze nie, ale nie zaszkodzi spytac )
no dobra jako ze znowu nikomu nie chce sie nawet troche zaspamowac to moze ja zaczne . jest ciemno puzno i brakuje mi piwa :/, poza tym sie nudze przez co pisze gupoty. Ogolnie to potrzebuje samochod na poniedzialek rano bo nie mam czym do roboty dojechac a ostatni sprawny rozjebał sie dziś kolo poludnia :/. Poza tym jest chujnia :/ i... i nie wiem juz co napisac
koniec wpisu drugiego i byc moze ostatniego
zamknijcie wreszcie to 4um. Lepiej zostac zabitym niz umrzeć z głodu
koniec wpisu ostatniego